Financiranje

Leasing ni zgolj financiranje, ampak veliko več, saj strankam zagotavlja tudi podporo in storitve, ki jim poenostavijo pot do uresničitve načrtov.

V podjetju Avto Invest se zavedamo, da izbira avtomobila pogosto ni enostavna. Zato vam s strokovnimi nasveti pomagamo ne samo pri izbiri najboljšega vozila za vas, temveč tudi s strokovnimi nasveti pri izbiri najbolj primerne in ugodne možnosti financiranja nakupa.

Nudimo široko paleto finančnih produktov, ki vam omogočajo enostaven nakup novega ali rabljenega vozila. Izbirate lahko med finančnim ali operativnim leasingom z ugodnimi pogoji, ki je prilagojen po meri vašega finančnega položaja in skladno z vašimi pričakovanji.

Kot pooblaščeni partner leasing ustanov vam nudimo:

  • finančne rešitve po vaši meri;
  • svetovanje pri nakupu;
  • fleksibilnost pri sklenitvi najemne pogodbe;
  • svetovanje o tem, za katera tveganja je smiselno zavarovati predmet najema, da je zagotovljena najboljša možna varnost.

Finančni leasing

Finančni leasing je klasična in najbolj pogosta oblika financiranja nakupa novih in rabljenih vozil. Mesečni obroki, doba financiranja in začetne obveznosti se prilagajajo glede na želje oziroma finančne zmožnosti leasingojemalca. Ta oblika financiranja je primerna tako za pravne kot fizične osebe.

Operativni leasing oziroma poslovni najem

Operativni leasing oziroma poslovni najem vozil za podjetje je najem enega ali več vozil z vnaprej znano najemnino in dobo trajanja najema. Namen poslovnega najema je podjetju privarčevati čas, potreben za nakup in vzdrževanje vozil. Po izteku pogodbe vozilo preprosto vrnete najemodajalcu in si izberete novo vozilo.

Ponudimo vam lahko financiranje priznanih leasing podjetij, kot so GB Leasing, BKS Leasing in Uni Credit Leasing in druga.

Za podrobnejše informacije se povežite z našimi prodajnimi svetovalci ali nam napišite svoje vprašanje prek spletnega obrazca.

Back to top