O Nas

Pri podjetju Avto Invest d.o.o. smo prepričani, da je mobilnost pomemben dejavnik za  napredek v sedanjem okolju, prav tako pa tudi v bodoče. Naše poslanstvo zato vidimo v zagotavljanju vrhunske premium mobilnosti po konkurenčnih cenah, ki so primerljive s cenami širšega evropskega trga.

Verjamemo, da je lahko tudi nakup malo rabljenega avtomobila racionalna, razumna in varna odločitev, ki zagotavlja velike finančne prihranke.

Z edinstveno zalogo vozil priznanih blagovnih znamk na naši lokaciji v Mariboru in zalogo vozil pri partnerjih v Nemčiji želimo doseči čim večje zadovoljstvo strank z našo ponudbo vozil, prav tako pa si prizadevamo ponuditi vrhunsko storitev pri nakupu avtomobila. Z našim trudom, znanjem in kreativnostjo pri iskanju primernih rešitev ustvarjamo zaupanje in s tem osnovo za zadovoljstvo naših strank.

Naš poslovni model zajema široko paleto inovativnih rešitev za individualne potrebe mobilnosti zasebnih kupcev in podjetij. Ponujamo široko izbiro premium vozil z evropskega trga s preverjeno kakovostjo in zgodovino.

Poslujemo samo s pooblaščenimi partnerji za posamezne blagovne znamke, kar zagotavlja preglednost v celotnem postopku od naročila do prodaje vozila končnemu kupcu v Sloveniji.

Odnosi z našimi strankami in partnerji temeljijo na dolgoročnem in zaupanja vrednem sodelovanju, kar prinaša korist za vse strani. Pri tem so ključnega pomena odprt dialog, zanesljivost in poštenost. S svojim timskim delom že več let dosegamo rezultate, na katere smo vsi ponosni in ki so plod dela prizadevnih in odgovornih sodelavcev.

S spletno stranjo se želimo približati zasebnim in poslovnim kupcem ter poudariti skrb in razumevanje pri izpolnjevanju želja naših cenjenih strank.

Back to top